• Tartalom

11/2011. (HK 4.) HM KÁT–HVKF együttes intézkedés

11/2011. (HK 4.) HM KÁT–HVKF e g y ü t t e s i n t é z k e d é s

a „Normajegyzék a Magyar Honvédség szervezeteinek hadi és kiképzési felszereléssel történő ellátásához, üzemeltetéséhez” kiadásáról*

2011.03.26.
A honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény 100. §-ának (1) és (3) bekezdése, és a 101. § (4)–(5) bekezdése alapján a Magyar Honvédség szervezeteinek hadi és kiképzési felszereléssel történő ellátására, üzemeltetésére az alábbi

együttes intézkedést

adjuk ki:

1. Az együttes intézkedés hatálya a Honvédelmi Minisztériumra (a továbbiakban: HM), a honvédelmi miniszter közvetlen alárendeltségébe, közvetlen és fenntartói irányítása, valamint közvetlen felügyelete alá tartozó szervezetekre, továbbá a Magyar Honvédség (a továbbiakban: MH) katonai szervezeteire terjed ki.
2. A Magyar Honvédség szervezeteinek hadi és kiképzési felszereléssel történő ellátására, üzemeltetésére vonatkozó Normajegyzéket (a továbbiakban: Normajegyzék) ezen együttes intézkedés mellékleteként kiadom.

3. Ezen együttes intézkedés mellékletét az érintettek külön elosztó szerint kapják meg.

4. A normák az intézkedés kiadásakor érvényes díjak figyelembevételével kerültek megállapításra, melyek felülvizsgálatát, illetve szükség szerinti módosítását évente egy alkalommal, a tárca 1 (+n) éves terve tervezési ciklusának kezdetéig az MH felsőszintű logisztikai gazdálkodó szerve az érintett HM és MH szervek, illetve szervezetek bevonásával végzi el. Az ezen Normajegyzék egyes fejezetei szerint a normák karbantartásáért felelős szervezetek ennek érdekében javaslataikat az MH felsőszintű logisztikai gazdálkodó szervének az általa meghatározott időpontig küldik meg.

5. Ez az együttes intézkedés a közzétételét követő napon lép hatályba, egyidejűleg az MN Fegyverzeti és Technikai Főcsoportfőnökség Vegyivédelmi Technikai Osztály 105/0418 nyilvántartási számú „Vegyivédelmi technikai eszközök és anyagok háborús ellátási normái” című főnökségi kiadványa, az 547/2002. (HK 3/2003.) MH vegyivédelmi technikai szolgálatfőnöki intézkedéssel kiadott 5/363 nyilvántartási számú, „ABV felszerelések ellátási normái” című kiadvány és az új csapatelőirányzat- és anyagkeretnormák ideiglenes alkalmazásáról szóló 224/1994. (HK 22.) MH ATFCSF intézkedés hatályát veszti.

Fodor Lajos s. k.,
közigazgatási államtitkár

Dr. Benkő Tibor vezérezredes s. k.,
Honvéd Vezérkar főnök
*

Az intézkedést az 50/2015. (IX. 10.) HM utasítás 1. § c) pontja hatályon kívül helyezte 2015. szeptember 14. napjával.

  • Másolás a vágólapra
  • Nyomtatás
  • Hatályos
  • Már nem hatályos
  • Még nem hatályos
  • Módosulni fog
  • Időállapotok
  • Adott napon hatályos
  • Közlönyállapot
  • Indokolás
Jelmagyarázat Lap tetejére